Община Севлиево получи дарение за органите на реда и сигурността

2940 1780

Кметът на община Севлиево д-р Иван Иванов и председателят на Бизнес сдружение „Севлиево 21 век” Емил Гатев подписаха на официална церемония договор за дарение на стойност 14 200 лв.

Дарението, предоставено на Община Севлиево включва два мотоциклета на стойност 7 382 лв., четири предпазни каски за 699 лв., шест радиостанции за 1860 лв., една камера и два фотоапарата на обща стойност 1384 лв., 30 реферски свирки, мултифункционален лазерен принтер, офис столове и три конвектора.

Оборудването е закупено със средства, събрани от членовете на сдружението на проведената през м. октомври 2017 г. благотворителна вечер.

Г-н Емил Гатев сподели, че целта на дарението е да се подпомогне местната власт за осигуряване на безопасност и по-голямо спокойствие в града и малките населени места. Изрази своята увереност, че сътрудничеството между сдружението и общината е ползотворно, изказа убеденост в бъдещи съвместни инициативи с Общината.

Към думите му се присъедини и кметът д-р Иванов, който благодари за дарението и увери, че ще се използва за да направим Севлиево по-спокоен град за живеене, а община Севлиево място, което дава сигурност на своите жители.

Снимка: Община Севлиево

© 2020. All Rights Reserved.